Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

Puhelinteline / tablettiteline ST-1155, tukeva alumiini, pieneen tilaan
Puhelinteline / tablettiteline ST-1155, tukeva alumiini, pieneen tilaan
[D380438]
Uusi
Pyydä tarjous
Laadukas, pieneen tilaan menevä, tukeva, alumiininen teline puhelimelle tai tabletille.
Älypuhelimien ja tablettien käyttö kotona, toimistossa, koulussa tai yliopistossa on jo pitkään ollut osa jokapäiväistä elämäämme. Elokuvien suoratoistoa, videoneuvotteluja, kotiopetusta, webinaareja tai FaceTime-chatteja varten on erittäin tärkeää, että älypuhelin tai tabletti on sijoitettu oikein.DÖRR-älypuhelin- ja tablettitelineen ST-1155 avulla voit tuoda mobiililaitteesi täydelliseen asentoon, pitää kätesi vapaana ja viihtyä.


Yleisteline sopii älypuhelimille ja tableteille, iPhoneille ja iPadeille, phableteille ja e-kirjojen lukulaitteille aina 11 tuuman kokoon asti. Laitteesi voidaan sijoittaa pysty- tai vaakasuoraan.

Jalustan kulma voidaan säätää mihin tahansa haluttuun asentoon, jotta sinulla on aina selkeä näkymä näytöstä. Ei enää vääntymistä tai laitteen pitämistä tuntikausia!Telineen ala- ja yläosassa sekä hyllyssä olevat kumiset pehmusteet varmistavat luistamattoman pidon, mutta myös suojaavat laitettasi ja huonekalujasi naarmuilta, kun pidikettä liikutetaan.DÖRR-älypuhelin- ja tablettipidike ST-1155 on valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta alumiinista. Metallinen pinta ja ohut muotoilu antavat kannattimelle modernin ja tyylikkään ilmeen.


Kuljetusta ja säilytystä varten pidike voidaan taittaa erittäin tasaiseksi ja tilaa säästäväksi. Joten se mahtuu jokaiseen taskuun ja sitä voidaan käyttää myös bussi-, juna- tai lentomatkoilla.


KULJETUSKOKO: 4,8x11,5x0,9cm
Materiaali: alumiini
Paino n. 88g


Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
tuotanto (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2