Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

Kapstadt nahkalaukku M  Vintage ruskea- 31x20x7 sisämitta
Kapstadt nahkalaukku M Vintage ruskea- 31x20x7 sisämitta
[D456633]
Pyydä tarjous
KAPSTADT tyylikäs aidosta nahasta valmistettu monipuolinen laukku.

DÖRR-KAPSTADT nahkalaukuilla klassista, luonnonmukaista tyyliä varusteillesi. Värilliset saumat muodostavat erityisen värikontrastin ja korostavat korkeaa laatutyötä. Metallisoljet viimeistelevät kokonaisuutta.

Laukuissa on kameraosio joka voidaan ottaa pois halutessa. Kameraosion kahdella väliseinällä voi muokata ja erottaa sisäosia ja pitää kaiken turvallisesti paikoillaan. Ilman kameraosiota voit käyttää Kapstadt käsilaukkuna. Tabletille tai kannettavalle tietokoneelle on oma sisätasku, maksimi 12 “.
Laukun sisäosa ja kameraosio on valmistettu 100% puuvillasta. Puuvilla estää kameran ja lisävarusteiden naarmuuntumista. Laukun voi sulkea vetoketjulla ja metallisolkimilla. -Nopeasti saatavilla, tai vetoketjulla turvallisemmin kiinni.
Laukun edessä ja takana on erilliset vetoketjulliset taskut, esim. lompakolle, puhelimelle, papereille tai avaimille. Sivussa on tarranauhalla varustetut sivutaskut, esim. kynille.
Leveässä olkahihnassa on pehmustettu osa. Kun laukkua ei käytä, voi sen säilyttää mukana tulleessa pussissa.
Nahkalaukku on luonnon tuote (ei öljystä valmistettuja kuituja).
Laukku on sekä tukeva että miellyttävän oloinen joka patinoituu ajan myöden käytössä ainutlaatuiseksi.

Ulkomitta n 35 x 25 X 12 cm
Sisämitta n. 31 x 20 x 7 cm
Foto-osaston sisämitta n. 28x17x7cm
Piano n. 1,1kg

Sisus vuorattu, 100% puuvilla
HINTAIDEA 189,-

Chic and timelessly elegant, the KAPSTADT photo bags are made of genuine leather. In addition to the pleasant feel, the leather is also very robust. During use, the distinctive patina creates an individual companion of natural beauty. The photo bags offer enough space for your photographic equipment with accessories and other items. The variable photo compartment of the sizes medium and large is removable - so you can use your Kapstadt leather case for many other occasions.


Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
tuotanto (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2