Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

Toimitusehdot

Kotimaisena maahantuojana ja tukkuna ED-MARK Oy palvelee ammatinharjoittajia ja jälleenmyyjiä. Kuluttaja-asiakkaita palvelemme mielellään oikean tuotteen sekä jälleenmyyjän löytämisessä.

ED-MARK Oy olevat hinnat ovat ILMAN ARVONLISÄVEROA, alv 0%. Ilmoitetut hinnat ovat yksikköhintoja, ellei toisin mainita.

Valtaosa tuotteista on heti toimitettavissa. Toimituksiin ei voi enää lisätä tuotteita, kun ne ovat toimituksessa (pakattu). TILAUSTUOTTEISTA tilaukset ovat sitovia. JÄLKITOIMITUKSET toimitamme seuraavan tilauksen yhteydessä. 


Personoiduilla kuvatuotteilla (painetuilla) sekä tilaustuotteilla on toimitusaika (kysy) ja käsitellään eri tilauksina, ellei toisin pyydetä. Personoiduilla tuotteilla ja asiakkaalle erikseen tilatuilla tuotteilla ei ole palatusoikeutta

KUVATILAUSPALVELUSSA: näyttö- ja painoteknisistä syistä valmiiden kuvatuotteiden värisävyt saattavat poiketa näytöllä näkyvistä. Kuvatilauspalvelussa tehtävä kuvan rajaus on suuntaa antava. Valmiin kuvatuotteen rajaus saattaa poiketa palvelussa tehdystä rajauksesta. Hinnat kuvatilauspalvelussa sekä kalenteripalvelussa ovat muista hinnoista poiketen verollisia.

LAITEKAUPASSA sopimus syntyy, kun ostaja on hyväksynyt tilausvahvistuksen ja/tai tehnyt leasingyhtiön kanssa sopimuksen tuotteesta.

Myydyille laitteille on voimassa valmistajan ehtojen mukainen takuu, ellei toisin sovita. Laitetakuu sisältää laitteen korjaamisen ED-MARK Oy:n tiloissa. Asiakas vastaa laitteen rahtikustannuksista. Mikäli takuukorjausta lähdetään tekemään asiakkaan tiloihin, laskutetaan työ- ja matkakulut kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Laitetakuu ei ole voimassa, mikäli laitteen ylläpidosta ei ole huolehdittu asianmukaisesti, mikäli on todettavissa, että rikkoutuminen on käyttäjän aiheuttama tai mikäli laitteeseen on tehty muutoksia tai siinä ei käytetä/ei ole käytetty alkuperäisiä tarvikkeita ja värejä. Laitteen korjaaminen ei pidennä sen takuuaikaa. Takuu kattaa vain laitteelle itselleen tapahtuvat vahingot. Takuuseen perustuva vaatimus on esitettävä tuotteen myyjälle 14 arkipäivän kuluessa siitä, kun takuun kattava vika on havaittu.

Tuotteen ominaisuudet

Myyjä vastaa tuotteen laadusta ja muista ominaisuuksista vain sopimuksessa määriteltyjen tietojen mukaisesti. Myyjän korvausvelvollisuus kattaa ainoastaan viallisen tuotteen ostohinnan. Myyjällä ei ole velvollisuutta korvata muita välittömiä eikä välillisiä vahinkoja tai kustannuksia, kuten asennuskuluja tai muita kolmansille osapuolille aiheutuneita haittoja. Kaikki kirjallisesti ja suullisesti annetut ohjeet ja suositukset perustuvat kyseisenä ajankohtana tiedossamme olevaan ja oikeana pitämäämme tietoon. Koska emme pysty valvomaan edustamiemme tuotteiden käyttöä, ja koska työskentelyolosuhteet ja -menetelmät sekä käytetyt materiaaliyhdistelmät vaihtelevat, käyttäjän on hyvä testata tuotteiden yhteensopivuus tuoteselosteissa annettujen ohjeiden mukaisesti ennen varsinaisen tuotannon aloittamista. Asiakas voi myös testata tuotteidensa sopivuutta ED-Markin tiloissa. Ostaja vastaa myyjälle antamiensa tavaran käyttötarkoitukseen liittyvien tietojen oikeellisuudesta. Jos toimitettu tuote on joltakin osin virheellinen tai lähetys puutteellinen, ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle viipymättä ja viimeistään 14 arkipäivän kuluessa virheen huomaamisesta. Myyjällä on oikeus valintansa mukaan joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara. Myyjä / tavaran valmistaja vastaavat virheistä takuuajan edellyttäen, että ostaja on käyttänyt tavaraa sen käyttötarkoituksen ja käyttöohjeiden mukaisesti.


TOIMITUSTAVAT: nouto, Schenker Express ja Matkahuolto.

Kotimaan kaupassa käytetään kulloinkin voimassa olevia FINNTERMS-toimitusehtoja. Tehdastoimituksissa toimitusehto on Ex Works (vapaasti toimittavan tehtaan varastolta).  Vaaranvastuu siirtyy ostajalle sovelletun toimitusehdon mukaan.

VAKUUTUS 0,6%  Loppusummaan lisätään 0,006x, eli 0,6% kaikkiin laskuihin. Vakuutuksen tarkoitus on kattaa mahdolliset piilevät kuljetusvauriot. Vakuutus laskutetaan myös noudoille. - Jos Teillä on oma vakuutus, ilmoittakaa tästä meille, niin kirjaamme tämän ylös ja poistamme laskuistanne vakuutusosan.

VARAUMA ja TAVARAN VASTAANOTTO: Ennen kuin allekirjoitat lähetyksen vastaanotetuksi tarkista lähetys huolellisesti: vastaako rahtikirjaan merkityt tiedot kollien lukumäärästä. Rahtikirjaan on myös merkittävä varauma jos pakkauksen tilassa on havaittavissa huomautettavaa. Ilman VARAUMAA on mahdotonta todentaa että lähetys on vastaanotto hetkellä ollut puutteellinen tai vaurioitunut. Tämä määritellään tiekuljetussopimuslaissa!

REKLAMAATIOT: Asiakkaan on 7 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta ilmoitettava Ed-mark Oy:lle mahdolliset tuotevirheet ja puutteet lähetyksessä. 

TAKUU asioissa pyydä palautusohjeet sekä RMA-numero. Palautuksissa liitä mukaan kopio laskusta / lähetyslistasta, syy palautukselle / vikaselvitys. Pidennetyt takuut valmistaja hoitaa yleensä suoraan itse.
Palautusmenettelystä on aina sovittava ED-MARK Oy:n kanssa etukäteen.

TUOTEPALAUTUKSET: Tuotteet voidaan palauttaa vain ED-MARKin suostumuksella ja jälleenmyyjän kustannuksella. Mikäli palautuksen syynä ei ole viallinen tuote, ostajalta peritään 20% tuotteen hinnasta sekä käsittelykulu (vähintään yhteensä 20€ alv 0%). Asiakkaalle varta vasten tehty tuote ja tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Kaikille palautettaville tuotteille on pyydettävä palautusnumero, RMA-numero.

Mahdollisissa PALAUTUKSISSA, pakkaa tuote hyvin! Lähettäjä vastaa tuotteen ehjänä tulemisesta perille. Sekä tuote että pakkaus on oltava virheettömiä, ilman jälkiä. Vioittunut myyntipakkaus, puutteellinen sisältö tekee tuotteesta käytetyn.

Emme lunasta / nouda Postin tai Matkahuollon kautta lähetettyjä lähetyksiä jotka joutuu noutaa! Palautukset tulee lähettää PERILLE TOIMITETTUNA!


LASKUTUS Uusille ASIAKKAILLE ensimmäinen toimitus on ennakkomaksulla. Asiakkaille jotka maksavat laskut myöhässä, edellytämme jatkossa kaikkien laskujen, myös erääntymättömien olevan maksettu, ennen kuin toimitamme uuden lähetyksen. Toisen MAKSUMUISTUTUKSEN jälkeen asiakas siirtyy ennakkomaksuasiakkaaksi. Mahdollinen RAHTIVAPAUS EI OLE VOIMASSA jos on erääntyneitä laskuja!

Viivästyskorko on 12%. Maksumuistutuksesta perimme 7,- euron (0%) maksun. Mahdolliset perintäkulut määräytyvät käyttämämme perintätoimiston hinnaston mukaisesti ja tulevat perittävän maksettaviksi.

OMISTUSOIKEUS  tavaraan siirtyy ostajalle silloin, kun koko kauppahinta mahdollisine viivästyskoroineen on maksettu, ellei erikseen ole toisin sovittu. Leasingsopimuksissa omistusoikeus siirtyy leasingyhtiölle.

SOVELLETTAVA LAKI   Myyjän ja ostajan välisiin sopimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Ellei toisin ole sovittu, myyjän ja ostajan väliset erimielisyydet ratkaistaan myyjän kotipaikan alioikeudessa.


HUOM: Tilaus- ja personoidulla tuotteella ei ole peruutus eikä palautusoikeutta tilauskäsittelyn jälkeen. Asiakkaan tilaus on sitova.Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
tuotanto (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2