Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

Sublimaatio / Laser


Kuvatuotteet, sublimaatio-laitteet ja painomateriaalit ja värit tulivat luonnollisena lisänä valikoimaan 2004.

Tänä päivänä ED-MARK Oy:lla on Suomen suurin ja kattavin valikoima kuvatuotteissa. Heti varastosta
löytyy yli 500 painotuote artikkelia ja vajaa 40000 tuotetta. Olemme virallinen maahantuoja mm Chroma Luxe, Uni-sub, Vapor, Sawgrass Ink, Sublijet-R ja FOREVER tuoteille.

Heti alusta päämäärämme on ollut tarjota laadukkaan kokonaisvaltaisen valikoiman ja palvelun. Ainoa ja paras tapa kehittää kokemusta tuotteiden toimivuudesta ja teosta on oma kokemus. Tämän takia teemme myös itse asiakkaillemme tuotteita. Tämän osaamisen haluamme myös jakaa asiakkaidemme kanssa jotka ostavat kuvatuotteensa meiltä. – Tuotteiden valmistus pitää sujua ja olla ”hauskaa”.

2013 valikoimaamme tuli OKI:n VALKOTULOSTIMET ja FOREVER laser siirtomateriaalit. ED-MARK on OKI:n virallinen jälleenmyyjä. FOREVER siirtomateriaalit tulevat suoraan tehtaalta ilman välikäsiä.  Forever on kehittänyt siirtopapereita vuodesta 1989. Tänä päivänä Forever on yksi harvoista oikeista siirtopaperivalmistajista. Foreverilla on oma tuotekehitys ja oma laboratorio joka valvoo ja kehittää tuotteita. Valmistus tapahtuu suurille paperirullille, kuten paperitehtaissa. Oma tuotantotekniikka ja valmistus, massa valmistus, takaa parhaan mahdollisen laadunvalvonnan ja suurtuotanto edun. Forever on myös laitevalmistajille tärkeä yhteystyökumppani.  

ED-MARK:in omassa käytössä on Epson parhaat 9900, 7890 suurkuvatulostimet, Ricoh sublimaatiotulostimet sekä OKI-tulostimet. Henkilökohtaiset suhteet valmistajiin ja heidän henkilökuntaansa sekä oman kokemuksen avulla tarjoamme ainutlaatuisen palvelukonseptin joka ei rajoitu pelkästään meidän omaan osaamisemme.

Tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaamme mielellään: puh 09-682 1401, sublimaatio (a) ed-mark.fi

Valitse tuoteryhmä johon haluat siirtyä:


Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
tuotanto (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2