Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

Yritys

ED-MARK on aloittanut toimintansa 1974, rekisteröitynyt 1976 valokuvaustarvikkeiden maahantuojana. Kuvatuotteet, sublimaatio-laitteet ja painomateriaalit ja värit tulivat luonnollisena lisänä valikoimaan 2004. OKI:n valkotulostimet ja laser siirtomateriaalit 2013. Saksalaisen ZENITH-ART-SYSTEMIN kylmälaminointilaitteet ja tuotteet täydensivät kuvanjalostusvalikoimaa 2014. SAWGRASS VIRTUOSO VJ628 25" 8-värinen tuotantoon soveltuva sublimaatiotulostin tuli ohjelmaan 2016-vuoden alussa.

Pitkäaikainen kokemuksemme valokuvaustarvikkeiden maahantuojana takaa asiakkaillemme palvelua ja luotettavuutta joka perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja henkilökohtaisiin luotettaviin suhteisiin valmistajiin ja heidän henkilökuntaansa.

Kehystukku on merkittävä ja vahvasti kehittyvä osa. AAVA-kehykset ovat kotimaisesta männystä ED-MARKin oma kehysmallisto. Trendikkäät ITALIALAISET-kehykset tuovat muodin Suomalaisiin koteihin.
Lisäksi ED-MARK on Dörr, Walther, Bubola, Fotofix, Eurostyle, KPH sekä ILONA-kehysten kotimainen tukkuri.

Kunniakirja A4 kokoa saa: metalli-, alumiini-, puu- ja muovilistalla.  Studioasiakkaita palvelemme mittaan tehdyillä studiokehyksillä.

Kokemusta ja palvelua ylläpidämme ja kehitämme myös tekemällä asiakkaillemme suurkuva-,
canvas ja kuvatuotteita itse. Käytössämme on parhaat Epson 9900, 7890, Virtuoso VJ628 suurkuvatulostimet sekä OKI-tulostimet. Tämän osaamisen haluamme myös jakaa asiakkaidemme kanssa jotka ostavat kuvatuotteensa meiltä. – Tuotteiden valmistus pitää sujua ja olla ”hauskaa”.

Tänä päivänä ED-MARK Oy:lla on Suomen suurin ja kattavin valikoima kuvatuotteissa. Heti varastosta löytyy yli 500 eri painotuotetta. Olemme virallinen maahantuoja mm Zenith Art, Chroma Luxe, Uni-sub, Vapor, Sawgrass ja FOREVER tuoteille.

ED-MARK Oy on kotimainen perheyhtiö. Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
tuotanto (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2