Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

RFID -BLOCKER suojakortti - blankko/ valkoinen
RFID -BLOCKER suojakortti - blankko/ valkoinen
[RFIDblock]
Pyydä tarjous
Myyntimäärä: 20
RFID-BLOCKER SUOJARKORTTI

RFID-BLOCKER SUOJAKORTIN periaate on samankaltainen kuin häivelentokoneissa.

Erona RFID-suojakorttiin, joka suojaa passiivisesti ”imemällä” lukusignaalia on se, että RFID-BLOCKER suojakortti toimii AKTIIVISESTIi lähettämällä häirintäsignaalin. RFID-BLOCKER SUOJAKORTTI suojaa tehokkaasti n. 5cm alueella (2,5cm kortin molemmin puolin).
Jos on isompi lompakko ja haluaa olla aivan varma suojauksesta, kannattaa käyttää 2 korttia.

ED-MARK:in suojakortit ovat identtsiä ISO –Normi 7810 koon kanssa , luottokorttikoko 86 x 54 mm. ED-MARK:in suojakortit ovat n. 0,84mm ohuita ja täyttävät myös paksuudeltaan ISO-Normin. Yleisesti markkinoilla olevat muut kortit ovat 1-1,5mm paksuja ja vievät näin myös enemmän tilaa lompakossa. RFID-suoja 13,56 Mhz taajuudella

MIKSI RFID-SUOJAKORTTI KANNATTAA HANKKIA
Pankki-, luotto-, henkilö- yms kortit kannattaa suojata. Korttitietojen varastaminen ei ainoastaan tarkoita, että joku kävelee ”skimmaus” -lukulaitteen kanssa ja poimii lähimaksuja ja pieniä summia joihin ei tarvita pin koodia, vaan he voivat myös käyttää tietoja ja henkilöllisyyttä verkossa missä päin maailmaa tahansa.
Varkaat voivat myös varastaa kortilla olevat tiedot kuten esim. korttinumerot, viimeinen voimassaolo päivä, nimi ym tiedot jotka on tallennettu kortille, Tiedot jotka on tallennettu NFC-sirulle, kulkukortille, työmaakortille, henkilökortille tai RFID:lle.


Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
tuotanto (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2