Tuoteryhmät
Info
Uutisia
Valokuvalahjat Subli

Toimitusehdot

Kotimaisena maahantuojana ja tukkuna ED-MARK Oy palvelee ammatinharjoittajia ja jälleenmyyjiä. Kuluttaja-asiakkaita palvelemme mielellään oikean tuotteen sekä jälleenmyyjän löytämisessä.

ED-MARK Oy olevat hinnat ovat ILMAN ARVONLISÄVEROA, alv 0%. Ilmoitetut hinnat ovat yksikköhintoja, ellei toisin mainita.

Valtaosa tuotteista on heti toimitettavissa. Toimituksiin ei voi enää lisätä tuotteita, kun ne ovat toimituksessa (pakattu). Tilaustuotteet eivät ole jälkitoimituksia. Alle 100,- euron (0%) jälkitoimitukset toimitamme seuraavan tilauksen yhteydessä. 


Personoiduilla kuvatuotteilla (painetuilla) sekä tilaustuotteilla on toimitusaika (kysy) ja käsitellään eri tilauksina, ellei toisin pyydetä. Personoiduilla tuotteilla ja asiakkaalle erikseen tilatuilla tilaustuotteilla ei ole palatusoikeutta

KUVATILAUSPALVELUSSA: näyttö- ja painoteknisistä syistä valmiiden kuvatuotteiden värisävyt saattavat poiketa näytöllä näkyvistä. Kuvatilauspalvelussa tehtävä kuvan rajaus on suuntaa antava. Valmiin kuvatuotteen rajaus saattaa poiketa palvelussa tehdystä rajauksesta. Hinnat kuvatilauspalvelussa sekä kalenteripalvelussa ovat muista hinnoista poiketen verollisia.

Toimitustavat: nouto, Schenker Express ja posti.
REKLAMAATIOT: Asiakkaan on 7 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta ilmoitettava Ed-mark Oy:lle mahdolliset tuotevirheet ja puutteet lähetyksessä. 

TAKUU asioissa pyydä palautusohjeet sekä RMA-numero. Palautuksissa liitä mukaan kopio laskusta / lähetyslistasta, syy palautukselle / vikaselvitys. Pidennetyt takuut valmistaja hoitaa yleensä suoraan itse.
Palautusmenettelystä on aina sovittava ED-MARK Oy:n kanssa etukäteen.

TUOTEPALAUTUKSET: Tuotteet voidaan palauttaa vain ED-MARKin suostumuksella ja jälleenmyyjän kustannuksella. Mikäli palautuksen syynä ei ole viallinen tuote, ostajalta peritään 20% tuotteen hinnasta sekä käsittelykulu (vähintään yhteensä 20€ alv 0%). Asiakkaalle varta vasten tehty tuote ja tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Kaikille palautettaville tuotteille on pyydettävä palautusnumero, RMA-numero.

Mahdollisissa PALAUTUKSISSA, pakkaa tuote hyvin! Lähettäjä vastaa tuotteen ehjänä tulemisesta perille. Sekä tuote että pakkaus on oltava virheettömiä, ilman jälkiä. Vioittunut myyntipakkaus, puutteellinen sisältö tekee tuotteesta käytetyn.

Emme lunasta / nouda Matkahuollon kautta lähetettyjä lähetyksiä!


Uusille ASIAKKAILLE ensimmäinen toimitus on ennakkomaksulla. Asiakkaille jotka maksavat laskut myöhässä, edellytämme jatkossa kaikkien laskujen, myös erääntymättömien olevan maksettu, ennen kuin toimitamme uuden lähetyksen. Toisen maksumuistutuksen jälkeen asiakas siirtyy ennakkomaksuasiakkaaksi.

Viivästyskorko on 12%. Maksumuistutuksesta perimme 7,- euron (0%) maksun. Mahdolliset perintäkulut määräytyvät käyttämämme perintätoimiston hinnaston mukaisesti ja tulevat perittävän maksettaviksi.

Tilaus- ja personoidulla tuotteella ei ole peruutus eikä palautusoikeutta tilauskäsittelyn jälkeen. Asiakkaan tilaus on sitova.Omat 2016 kalenterit

Face_logo

Insta_new

Leasinglaskuri


ED-MARK OY
Valokaari 10
00750 Helsinki
myynti (a) ed-mark.fi
sublimaatio (a) ed-mark.fi
huolto (a) ed-mark.fi
Puhelin (09) 682 2420
Puh.subli (09) 682 1401
Y-tunnus 0103674-2